Z izpolnitvijo e-prijavnice in njeno oddajo prek spletne strani www.superstar.si

- SOGLAŠATE, da ste seznanjeni s programom v katerega se vpisujete oz. vpisujete vašega otroka.

- SOGLAŠATE, da ste seznanjeni in sprejemate Splošne pogoje Plesne šole Superstar, ki so na vpogled dostopni na spletni strani External link opens in new tab or windowhttp://superstar.si/splo-ni-pogoji in v naših prostorih, kjer izvajamo programe.

- SOGLAŠATE da ste seznanjeni s cenikom in sprejemate plačilne pogoje ter se zavezujete, da boste redno poravnali vse stroške udeležbe programa na podlagi prejetih računov na e-naslov iz prijavnice. Za plačilo stroška odgovarja udeleženec programa, v kolikor je udeleženec programa mladoletna oseba, za plačilo stroškov odgovarja eden od staršev oz. zakonitih skrbnikov naveden na e-prijavnici

- SOGLAŠATE s fotografiranjem, snemanjem, objavljanjem in obdelavo posnetkov, na katerih se nahajate oz. se nahaja vaš otrok, tako v publikacijah, na spletnih straneh in uradnih socialnih omrežjih. Kot tudi z občasnim objavljanjem in rednim arhiviranjem dosežkov, rezultatov, fotografij in video posnetkov, kjer se nahajate oz. se nahaja vaš otrok.

- SOGLAŠATE ter dovoljujete obdelavo in porabo osebnih podatkov iz e-prijavnice za namen vpisa v plesno šolo, obveščanja o izvajanju aktivnosti, pošiljanja podatkov potrebnih za izvedbo plačila stroškov udeležbe programa in drugih stroškov, tudi stroškov v zvezi z pripravo, organizacijo in udeležbo na tekmovanjih, nastopih in festivalih, vključno s pošiljanjem računov po e-pošti.


Soglasje lahko kadarkoli prekličete na način naveden v uredbi varstva osebnih podatkov.


Plesna šola Superstar / Avgust 2022