Nekaj izjav naših zadovoljnih strank


Urška Šket, plesalka in učiteljica v naši plesni šoli

Odkar  pomnim rada plešem in starši so me v tem vedno podpirali. Najlepša leta sem preživela ravno v Plesni šoli SUPERSTAR, kjer sem, poleg  novih plesnih korakov, odkrila zelo dobre prijatelje in pozitivno ozračje. Med trenerko in plesalci se je razvila zelo močna vez zaupanja, smeha in druženja, ki nam je lepšala popoldneve. Zdi se mi, da plesna šola po tem res izstopa, saj plesalci niso le številka, ampak se počutijo, da pripadajo skupini. Meni, kot plesalki, se zdi to zelo pomembno. Imam veliko lepih spominov na tekmovanja, izlete (obiskali smo tudi zabaviščni park) in zabave, ki jih je plesna šola priredila. Tudi moj brat v tej šoli trenira break - dance  in je vsak dan bolj uspešen. Tukaj sem se naučila, da plešeš dobro  šele takrat, ko plešeš s srcem in z veseljem. :) 

 

O VALETNEM PLESNEM TEČJU - Katarina Čokl, razredničarka devetošolcev OŠ bratov Letonja Šmartno ob Paki

Sama sem velika ljubiteljica plesa in pred dvema letoma sva se z možem odločila za plesni tečaj v plesni šoli Superstar, kjer naju je v roke dobila učiteljica Anita Čretnik. Oba sva bila navdušena tako nad samim načinom poučevanja, ki je bil zelo strokoven, kot tudi Anitino pozitivno osebnostjo. Seveda sva takoj vedela, da se bova v Superstar še vrnila, prav tako pa je v mojem srcu padla takojšnja odločitev, da bom, glede na to, da sem sama učiteljica na osnovni šoli, kot razredničarka izbrala za svoje učence ravno vašo plesno šolo. Prvič torej zaradi osebne izkušnje, drugič zato, ker sem želela vnesti z našo valeto, mojo prvo, tudi spremembo na šoli, in tretjič še zaradi ga. Cvetane Rozman, ki nam je prijazno prisluhnila in naredila izjemno ponudbo.

Prišlo je šolsko leto 2015/16 in bilo je potrebno samo še prepričati starše mojih učencev, ki pa so mi popolnoma zaupali. In začelo se je zares. Po dogovoru z ga. Cvetano in ga. Anito smo se odločili, da je najboljša varianta, če se tečaj izvede spomladi v enem delu. Seveda so nekateri učenci bili zelo neučakani in so samo spraševali, kdaj se bodo začele plesne vaje, drugi pa niso bili prepričani, če bi sploh plesali, ker jih to ne veseli, tretji še niso imeli parov in še sto drugih stvari. Ker se mi zdi, da bi vendarle vsak moral znati vsaj malo plesati, poleg tega sem želela, da res vsi moji devetošolci plešejo na valeti, sem najprej prepričala vse tiste, ki so bili skeptični, nato smo vsem učencem poiskali ustrezen plesni par in tako je končno napočil tudi 25. marec 2016, ko smo pričeli z vajami. S sorazredničarko sva bili večino vaj prisotni in bilo je krasno opazovati vse učence, ki so z veseljem pričakovali vsak petek, ponavljali plesne korake med odmori in se ob vsem skupaj noro zabavali. Z učiteljico Anito so se začutili in resnično jim je izbrala glasbo ter koreografijo, pisano na kožo. Čeprav je včasih bilo potrebno učence umiriti ali pa se je zdelo, da se ne bodo naučili pričakovanega, je na koncu vse gladko steklo. Tedni so minevali in pred nami je bil 14. junij. Valeta.

Na dopoldanski generalki je bilo čutiti malo strahu, napetosti, pričakovanja, vendar je Anita z lepimi in pozitivnimi besedami  znala pomiriti napetost v učencih. Sledile so še zadnje ponovitve in nasveti, nato pa odhod domov na priprave. 

In prišel je težko pričakovani večer. Plesni venček. Noro. Otroci so odplesali kot pravi profesionalci. Ploskanje in navdušenje s strani staršev in učiteljev ter ostalih povabljenih. Ko sem jih s solznimi očmi gledala, kako zadovoljni in veseli so, ponosni nase, da je njihov trud poplačan, ko jih je pohvalila tudi njim draga plesna učiteljica, ko so svoje navdušenje pokazali tudi ravnatelj in ostali zaposleni, sem vedela, da je bila moja odločitev prava.

Valeta je za nami, ostajajo pa večni spomini na tisti prečudovit večer, ko se je za naše devetošolce zaprlo eno poglavje v knjigi življenja in začelo drugo. Tudi z vašo pomočjo. Ob tej priložnosti res iskrena hvala Plesni šoli Superstar. Zakon ste!


Niko Hržica o valetnem plesnem tečaju

Učiteljica nas je naučila vse plese tako, kot se spodobi. Pripravljena je bila prenašati naš hrup in nas znala umiriti. Vse plese nas je naučila na zabaven način.


Jerca Turnšek o valetnem plesnem tečaju

Plesnih vaj me je bilo zelo strah, a sem se hitro ulovila in sprostila zaradi dobre volje naše učiteljice Anite. Uživala sem vsako uro plesnih vaj in vedno z njih odšla nasmejana (tako kot tudi vsi moji sošolci in sošolke). Najbolj pa sem bila vesela, ker so bile izbrane pesmi res lepe in smo jih vsi prepevali tako na vajah kot tudi na valeti. Zelo bom pogrešala Anito!


Jana in Stane Prodanovič - poročni plesni tečaj

Z možem si nisva želela tradicionalnega poročnega valčka, saj nobeden od naju ni ravno rojeni plesalec. Želela sva nekaj preprostega, zabavnega in atraktivnega za svate. Učiteljica naju je poslušala in takoj ugotovila kaj točno želiva ter nama pripravila zares super ples, ki sva ga bila sposobna dobro odplesat – seveda po precej vajah, kjer nama je z vso potrpežljivostjo in nasmehom na obrazu pokazala kako se stvarem streže. Celotna izkušnja je bila zares zelo pozitivna in polna smeha, priporočava vsem bodočim mladoporočencem, da bo njihov dan še bolj poseben!


Saša Kocman Golouh - o plesni šoli Superstar

Se eno plesno leto je minilo. Sin se je udeležil kar nekaj tekem na pokalnih turnirjih, državnega prvenstva in pa evropskega prvenstva v Litvi in mednarodnega festivala v Sarajevu. Vrnil se je s pozitivnimi vtisi in z željo, da če bo možnost, bi na tekmovanja v tujino še šel. Na treninge zelo rad hodi, za kar so zaslužne trenerke predvsem trenerka, ki ga vodi po tekmovalni poti in katera je za našega sina „ZAKON”. Kot staršu mi je všeč, da se sin skozi ples razvija v samozavestno osebo. K temu je veliko pripomoglo javno nastopanje ter profesionalen odnos trenerk do otrok.

 

Špela in Simon Vodišek - poročni plesni tečaj

Za poročni tečaj sva se odločila, ker sva želela na hitro prikazati plesno točko na najini poroki. Plesno šolo Superstar sva izbrala naključno in na koncu sva bila zelo zadovoljna. V mislih sva imela le glasbo na katero bi izvedla ples, kaj več pa že ne. Vse nama je pomagala in predlagala plesna učiteljica Anita, ki naju je na treh vajah vodila skozi različne plesne korake, da je tudi dobila občutek, kaj lahko pričakuje od naju. Potem nama je pripravila mix na izvajalca glasbe: Ed Sheeran - Thinking out loud, vaje so potekale tekoče v prijetnem ambientu. Tudi za urnik vaj, smo se lahko na proste dneve uskladili ( dopoldan, popoldan, zvečer ).

Na otvoritveni poročni ples sva bila dobro pripravljena, kar lahko potrdijo tudi najini svati, ki so bili zelo navdušeni. Izkušnja je bila super, čeprav sva na trenutke dobila občutek, da midva tega ne zmoreva, a na koncu je bilo neponovljivo.

Vse pohvale gredo učiteljici, ki se je zelo potrudila in naju dobro pripravila na ples, ki je na najlepši dan v življenju zelo pomemben.

 

Lina in Anej Jovanovič - poročni plesni tečaj

Z ženo nisva ravno rojena za ples, zato sva v strahu pričakovala plesne vaje za poročno koreografijo. Že po prvem pogovoru z najino učiteljico sva se popolnoma sprostila in nemudoma začela uživati v prvih plesnih korakih. Seveda na začetku ni šlo popolnoma tekoče, a z vajo in profesionalnimi nasveti, se je situacija iz minute v minuto izboljševala. Koreografija, katero je sestavila na podlagi najine pesmi, je bila čudovita in nama pisana na kožo.

Ko je prišel dan D, sva brez zadržkov in pomislekov ples odplesala tekoče, saj sva skozi vaje pridobila potrebno samozavest in plesno znanje. Sproščenost je sevala od naju, kar je vplivalo tudi na prisotne svate, kateri so bili nad plesom navdušeni.

Superstar zakon ste in hvala da ste poskrbeli, da je bil najin dan popoln!


Tina Podgoršek o valetnem plesnem tečaju

Vaje za valeto z Anito so se mi zdele odlične. Anita je bila super in zelo dobra učiteljica, bila je razumljiva in stvari je zelo dobro razložila. Menim, da smo imeli najboljšo učiteljico. Za vedno bo ostala v naših srcih.


VTISI 23 ŠMARŠKIH DEVETOŠOLCEV O PLESNIH VAJAH ZA VALETO (šol. leto 2015/16) in PLESNI UČITELJICI ANITI


NIKO HRŽICA: Učiteljica nas je naučila vse plese tako, kot se spodobi. Pripravljena je bila prenašati naš hrup in nas znala umiriti. Vse plese nas je naučila na zabaven način.

SANDRA VERZELAK: Zelo so mi bile všeč vaje; učiteljica nas je zelo lepo naučila vse plese, elementi v plesih so bili zabavni in veliko boljši kot pri ostalih valetah. Izbira pesmi pa je bila tudi super. Prijetna izkušnja!

ŽAN JAN BRDNIK: Čeprav nisem ravno ljubitelj plesa, sem pri vaših urah užival. Bilo mi je zelo všeč, ker ste vse natančno pokazali.

LENART KUKOVEC: Užival sem vsako minuto. Odlična izbira glasbe. Krasna učiteljica.

AMADEJ POTOČNIK: Zabavna, prijazna, zelo dobro nas je naučila, skratka – bila je najboljša učiteljica.

ARDIT VEZAJ: Na vseh plesnih urah mi je bilo zelo zanimivo, saj smo imeli najboljšo učiteljico Anito.

ŽIGA PODKRIŽNIK: NA vajah ter nastopu smo se izjemno zabavali. Na Anito smo se močno navezali, tako da jo močno, močno pogrešamo že zdaj. Vsi plesi so nam bili všeč. Vsak bi si želel učiteljico, kot je Anita, saj boljše res ne bi mogli imeti.

MARKO HROVAT: Vaše ure so bile vedno zanimive, poučne in za vedno mi bodo ostale v spominu.

TEVŽ KOVAČ: Pri vaših plesnih urah sem se veliko zabaval in še več naučil plesati.

HIJACINTA STOPAR: Plesne ure so bile zanimive, plesni koraki top. Učiteljica pa je tudi bila zelo pozitivna oseba.

JERCA TURNŠEK: Plesnih vaj me je bilo zelo strah, a sem se hitro ulovila in sprostila zaradi dobre volje naše učiteljice Anite. Uživala sem vsako uro plesnih vaj in vedno z njih odšla nasmejana (tako kot tudi vsi moji sošolci in sošolke). Najbolj pa sem bila vesela, ker so bile izbrane pesmi res lepe in smo jih vsi prepevali tako na vajah kot tudi na valeti. Zelo bom pogrešala Anito!

JANJA RAMŠAK: Zelo so mi bile všeč vaje in učiteljica Anita, ki je bila potrpežljiva, znala pa nas je tudi nasmejati. Všeč so mi izbrane pesmi ter plesi. Zelo bom pogrešala Anito in seveda vse, kar smo se naučili.

LARA CRNJAC: Plesne so mi bile zelo všeč. Zabavali smo se, peli … Tudi pesmi so mi bile zelo všeč, saj so bile primerne za nas in hitro gredo v uho. Hvala! Res en velik hvala učiteljici Aniti za potrpljenje in odličen tečaj plesanja. Še posebej pa za vse življenjske nasvete, ki jih je delila z nami. Hvala J

TAMARA BRAČIČ: Plesni tečaj je bil zelo zanimiv. Vsi devetošolci smo uživali. Kljub temu da smo včasih bili neposlušni, nas je učiteljica Anita potrpežljivo pomirila in ťukrotilaŤ. Izbrala nam je odlične gibe, ki smo jih plesali na odlično glasbo. Le-te ne bomo nikoli pozabili in bo vedno z nami.

KARMEN MEDVED: Vaje so bile zelo zanimive. Gospodična Anita nam je izbrala lepe in zanimive pesmi, ob katerih smo vsi uživali. Plesnih vaj ne bom nikoli pozabila. Anita je zanimiva, zabavna … Na začetku smo se vsi bali, kako bomo odplesali plese, nato pa smo se začeli zabavati in zraven plesa peti. Na valeti nas je Anita zelo lepo vodila skozi venček in nam pustila zelo lep spomin.

NADJA VOGLAR: Na plesnih vajah smo se vedno zabavali in trdo garali, da bi se na valeti res izkazali. Za to je poskrbela naša učiteljica Anita, ki je bila z nami vedno potrpežljiva in huda takrat, ko je bilo to potrebno.

NEJC PLEŠIVČNIK: Anita mi je bila zelo všeč zato, ker je imela veliko energije in bila zelo pozitivna, nasmejana ter zabavna. Bila je bolj naš prijatelj kot pa učitelj.

VID PEJOVNIK: Zelo sem užival, ko smo plesali in peli, še posebej, ko smo plesali swing in med tem peli Silvijo. Lep pozdrav.

GAJ KOLŠEK: Nikoli nisem bil navdušen nad plesom, ampak pri Aniti je bilo zelo zabavno in všeč mi je bila izbira pesmi.

GAŠPER POLAK ROŽIČ: Plesne so mi bile super. Vse je potekalo brez zapletov. Učiteljica Anita je super. Je zabavna in super nauči. Jaz sem na plesnih užival.

MAŠA ŠEŠKO: Vaje za valeto so bile fantastične. Gospodična Anita je bila zelo prijazna in je nikoli ne bom pozabila.

PETER KOLENC: Bilo mi je zelo všeč … Bili ste zelo dobra učiteljica … Naučili smo se veliko plesov in verjemite, da vas ne bomo pozabili. J

TINA PODGORŠEK: Vaje za valeto z Anito so se mi zdele odlične. Anita je bila super in zelo dobra učiteljica, bila je razumljiva in stvari je zelo dobro razložila. Menim, da smo imeli najboljšo učiteljico. Za vedno bo ostala v naših srcih.