Plesno-glasbene urice potekajo brez staršev, plesalci nadgrajujejo gibe in znanja, ki so jih osvojili v mini klubu oz. začetniki stari 4 in 5 let osvajajo svoje prve plesne korake zdaj že hitreje in bolj spretno. To je plesni mix za otroke, ki si želijo več kot le plesa na otroške pesmice, torej žabice, kužke, medvedke, ampak radi plešejo na popularno glasbo... Poskoki po eni nogi in obrati niso več problem, prav tako so tudi plesni koraki in gibi malce težji, a še vedno vpleteni v plesne igrice in zgodbice. Urice so zastavljene sistematično in zanimivo, da so plesalci aktivni in z veseljem sodelujejo do konca vaje. Zraven plesnih koreografij še vedno urijo svoje spretnosti z raznimi poligoni in enostavnimi glasbili, ki popestrijo dogajanje. Razvijajo motorične sposobnosti, posluh za glasbo in ritem, se učijo delovanja v skupini, spletajo nova poznanstva in se tudi že navajajo na to, da je ples užitek in zdravo gibanje. Otroci bodo zaplesali na slovenske in tuje otroške in popularne pesmice, vokalne in inštrumentalne.

Celoletna plesna šola program mini pop mix poteka 10 mesecev 1 x tedensko po 45 minut. V enem šolskem letu izvedemo minimalno 34 (1xtedensko) oz. 68 plesnih uric (2xtedensko).

Oprema: športno oblačilo in obutev (legice, športne hlače, majčka, nedrseči copati ali mehke teniske), voda.


Nastopi: Plesalci za starše in prijatelje ob priložnostih pripravijo krajše predstavitve v sklopu plesne ure, 2 x letno nastopajo na veliki zaključni produkciji (Zimska in Zaključna Superstar produkcija), prav tako se vsako leto udeležiJo številnih kulturnih, športnih in zabavnih prireditev kamor plesalce Plesne šole Superstar vedno znova z veseljem vabijo.

Brezplačno lahko preizkusite vse programe in plačate samo tistega, v katerega se vpišete. Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da nas poiščete, preizkusite in izberete! Naj se plesna dogodivščina začne tudi za vas!
Izberite najboljše zase!
 

Urnik (vsi urniki):

KjeKdajOpombe

CELJE
(Bežigrajska 7 -- nasproti City centra nad Tripexom)
MINI POP MIX
Starost: 3,5 - 5 let
ČETRTEK 17.20 - 18.05

MINI HIP HOP MIX
Starost*: 5 - 7 let
ČETRTEK 18.20 - 19.20
*5 - 6 let - lanski plesalci
*6 in 7 - novinci

OBVEZNE so predhodne prijave.

Na prvi strani pod zavihkom COVID 19, se pred vstopom v naše prostore seznanite s potekom vstopa, poteka vaje, izstopa :)

Pridružite se kdarkoli med letom :)

GOTOVLJE PRI ŽALCU (Gotovlje 76, 1km iz Žalca)
MINI POP
Starost: 3,5 - 5 let
SREDA 17.20 - 18.05

MINI HIP HOP*
Starost*: 5,5 - 7 let
ČETRTEK 18.15 - 19.15
*5 - 6 let - lanski plesalci
*6 - 7 let - novinci
*Zbiramo prijave za pričetek.

OBVEZNE so predhodne prijave.
Število plesalcev v skupini je omejeno.

Na prvi strani pod zavihkom COVID 19, se pred vstopom v naše prostore seznanite Spotekom vstopa, poteka vaje, izstopa :)

Pridružite se kdarkoli med letom :)Cena:

Od 29,00 EUR mesečno (1x tedensko),
od 52,00 EUR mesečno (2x tedensko).
Več v ceniku
 Prijava na tečajPrijava na tečajFotografije: