Hip hop velja za najbolj priljubljen ples današnjega časa. Vse več zanimanja zanj kažejo tudi mlajši otroci, zato želimo to plesno zvrst približati na pravi način že predšolskim otrokom in mlajšim osnovnošolcem. Hip hop ples in glasbo pa na plesnih uricah popestrimo tudi z učenjem drugih popularnih plesnih zvrsti, saj se v hip hopu prepleta več plesnih zvrsti in stilov. S pozornostjo in odgovornostjo izbiramo glasbo primerno starostni stopnji otrok, učimo osnove hip hopa z vsemi njegovimi podzvrstmi, se naučimo osnovnih korakov tudi drugih popularnih plesov, pripravljamo telo na področju kondicije, moči, odzivnosti, še vedno razvijamo motorične sposobnosti, nadgrajujemo osnovna gibanja, vse z ciljem in vedenjem, da lahko le dobro in pravilno pripravljeni plesalci izvajajo plesne figure z maksimalno intenzivnostjo in z vsem svojim telesom in srcem, kar hip hop od plesalca tudi zahteva. Mini hip hop je tako primeren za otroke, ki prvič plešejo in so stari 6 do 8 let in za 5 in 6 let stare plesalce, ki so že prej plesali.

Celoletna plesna šola programa mini hip hop mix poteka 10 mesecev 1 x tedensko po 60 minut. V šolskem letu izvedemo minimalno 34 (1xtedensko) oz. 68 plesnih uric (2xtedensko).

Oprema: športno oblačilo in obutev (legice, športne hlače, majčka, nedrseči copati ali mehke teniske), voda.


Nastopi: Plesalci za starše in prijatelje ob posebnih priložnostih pripravijo krajše predstavitve v sklopu plesne ure, 2 x letno nastopajo na veliki zaključni produkciji (Zimska in Zaključna Superstar produkcija), prav tako se vsako leto udeležijo številnih kulturnih, športnih in zabavnih prireditev kamor plesalce Plesne šole Superstar vedno znova z veseljem vabijo.

Brezplačno lahko preizkusite vse programe in plačate samo tistega, v katerega se vpišete. Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da nas poiščete, preizkusite in izberete! Naj se plesna dogodivščina začne tudi za vas!
Izberite najboljše zase!

 

Urnik (vsi urniki):

KjeKdajOpombe


CELJE (Bežigrajska 7 - nasproti City centra nad Tripexom)
ČETRTEK 18.20 - 19.20
Starost: 6 - 9 letOBVEZNE so predhodne prijave.

Na prvi strani pod zavihkom COVID 19, se pred vstopom v naše prostore seznanite z potekom vstopa, poteka vaje, izstopa :)


Pridružite se kadarkoli med letom :)
GOTOVLJE PRI ŽALCU (Gotovlje 76, 1km iz Žalca)
SREDA 17.20 - 18.05
Starost: 4-5 let

TOREK / ČETRTEK 16.30 - 17.30
Starost: 6-11 let
OBVEZNE so predhodne prijave.

Na prvi strani pod zavihkom COVID 19, se pred vstopom v naše prostore seznanite z potekom vstopa, poteka vaje, izstopa :)


Pridružite se kadarkoli med letom :)
JURŠINCIPETEK 14.15 - 15.15
Starost: 1.-4. razred
Pridružite se kadarkoli med letom :)

Cena: Za vse otroke OŠ Juršinci je redna cena znižana in označena na plakatu na šoli.
OŠ FRANA ROŠA CELJEPETEK, 15.30 - 16.30
Starost: 1.-6. razred

Pridružite se kadarkoli med letom :)

Cena: Za vse otroke OŠ Frana Roša je redna cena znižana in označena na plakatu na šoli.


Cena:

Od 29,00 EUR mesečno (1x tedensko),
od 52,00 EUR mesečno (2x tedensko).
Več v ceniku
 Prijava na tečajPrijava na tečajFotografije: