Iščete nekaj posebnega? Nekaj kar ne morete postaviti na polico, pa vendar lahko vam draga oseba vaše darilo hrani na posebnem mestu v srcu. Podarite plesni tečaj, plesne korake, podarite plesno izkušnjo, prvi uspeh na parketu, prvi valček, morda tudi spomin na pohojene čevlje, na smeh ob učenju v paru, na ponosni prvi ples... Vse to in več lahko podarite svoji dragi osebi z nakupom darilnega bona Plesne šole Superstar.

Za rojstni dan, za Valentinovo, kot novoletno darilo, obletnico ali le kot pozornost, ki je ne izkažemo vsak dan. S plesnim tečajem ali individualno uro osrečite svojo princesko z baletnimi pravljičnimi uricami, ali mamo, ki se je vedno želela naučiti malo več kot le "po domače" in je zanjo vedno zmanjkalo časa, za sina, ki bi se rad naučil vrteti na glavi in brejkati kot to počnejo kul fantje, za bodoča ženina in nevesto ali za vaju, ker iščeta nekaj za aktivno in zabavno preživljanje prostega časa.

Pokličite ali nam pišite. Za vas bomo pripravili darilni bon v vrednosti, ki jo želite podariti in vam z veseljem tudi svetovali! Kupite lahko darilni bon za točno določen tečaj ali za določeno vrednost po izbiri in bon lahko obdarovana oseba izkoristi v nekem obdobju npr. začetni tečaj družabnih plesov za dve osebi - darilni bon je potrebno vnovčiti do dogovorjenega roka.

Superstar. Kjer se dobro počutim.

 

Cena:

Več v ceniku
 Prijava - naročilo darilnega bonaPrijava - naročilo darilnega bonaFotografije: