Hip hop velja za najbolj priljubljen ples današnjega časa. Vse več zanimanja zanj kažejo tudi mlajši otroci, zato želimo to plesno zvrst približati na pravi način že predšolskim otrokom, ki so zadnje leto v vrtcu in mlajšim osnovnošolcem. Hip hop ples in glasbo pa na plesnih uricah popestrimo tudi z učenjem drugih popularnih plesnih zvrsti, saj se v hip hopu prepleta več plesnih zvrsti in stilov. S pozornostjo in odgovornostjo izbiramo glasbo primerno starostni stopnji otrok, učimo osnove hip hopa z vsemi njegovimi podzvrstmi, se naučimo osnovnih korakov tudi drugih popularnih plesov, pripravljamo telo na področju kondicije, moči, odzivnosti, še vedno razvijamo motorične sposobnosti, nadgrajujemo osnovna gibanja, vse z ciljem in vedenjem, da lahko le dobro in pravilno pripravljeni plesalci izvajajo plesne figure z maksimalno intenzivnostjo in z vsem svojim telesom in srcem, kar hip hop od plesalca tudi zahteva. Mini hip hop je tako primeren za otroke, ki so stari 5 in 6 let.

TRAJANJE PROGRAMA: Mini hip hop je celoletni program, ki poteka 10 mesecev 1 x tedensko po 60 minut. Vaj ne izvajamo v času šolskih počitnic in praznikov. V šolskem letu izvedemo minimalno 36 vaj. Vadba se plačuje mesečno in v celem šolskem letu zaobjema 10 pavšalnih plačil.

Oprema: športno oblačilo in obutev (legice, športne hlače, majčka, nedrseči copati ali mehke teniske), voda.


Nastopi: Plesalci za starše in prijatelje ob posebnih priložnostih pripravijo krajše predstavitve v sklopu plesne ure, 2 x letno nastopajo na veliki zaključni produkciji (Zimska in Zaključna Superstar produkcija), prav tako se vsako leto udeležijo številnih kulturnih, športnih in zabavnih prireditev kamor plesalce Plesne šole Superstar vedno znova z veseljem vabijo.

Brezplačno lahko preizkusite vse programe in plačate samo tistega, v katerega se vpišete. Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da nas poiščete, preizkusite in izberete! Naj se plesna dogodivščina začne tudi za vas!
Izberite najboljše zase!

 

Urnik (vsi urniki):

KjeKdajOpombe


CELJE (Bežigrajska 7 - nasproti City centra nad Tripexom)
MINI HIP HOP MIX
četrtek 17.30 - 18.30
5 - 6 let
 
GOTOVLJE PRI ŽALCU (Gotovlje 76, 1km iz Žalca)
MINI HIP HOP MIX
sreda, 17.30 - 18.30
5 - 6 let
 

Cena:

Od 34,00 EUR mesečno (1x tedensko),
od 60,00 EUR mesečno (2x tedensko).
Več v ceniku
 Prijava na tečajPrijava na tečajFotografije: