Mini klub so plesno-glasbene urice namenjene našim najmlajšim plesalcem. Prve plesne korake bodo odkrivali skupaj s starši, tako je plesno druženje še bolj zabavno in sproščeno. Prvi skoki, obrati, gibi z rokami in nogami, prve plesno-glasbene igrice, zgodbice, izštevanke in otroške pesmice so malčkom še posebej pri srcu, saj se plesnih figur učijo skozi zgodbe in glasbo primerno njihovemu dojemanju. Urice so zastavljene sistematično in zelo razgibane, saj je 45 minut vodene ure za malčke pravi izziv. Ker se otroci še posebej radi preizkušajo v raznih spretnostnih poligonih, radi igrajo na ritmična in druga glasbila, pojejo, ploskajo in sploh uporabljajo vsa svoja čutila in vse gibanje, ki ga premorejo, vse to vpletamo v naše urice veselega druženja.


Malčki v mini klubu spoznajo različno slovensko in tujo glasbo, vokalno in inštrumentalno ter ob tem razvijajo posluh za glasbo in ritem, osvajajo različna gibanja na glasbo, razvijajo motorične sposobnosti, se seznanijo z ogrevanjem in raztegovanjem telesa in se ob glasbi prepuščajo domišljiji.


Trajanje programa: Mini klub je celoletni program, ki poteka 10 mesecev od septembra tega leta do junija naslednje leto 1 x tedensko po 45 minut. Vadbe ne izvajamo v času šolskih počitnic in praznikov. V šolskem letu izvedemo minimalno 36 vaj. Vadba se plačuje mesečno in v celem šolskem letu zaobjema 10 pavšalnih plačil.


Oprema: športno oblačilo in obutev (legice, športne hlače, majčka, mehki nedrseči copati), voda. Tudi spremljevalec naj bo primerno oblečen, da lahko neovirno pomagate in "pomigate" ob svojem malčku.


Nastopi: Plesalci za starše in prijatelje ob posebnih priložnostih pripravijo krajše predstavitve v sklopu plesne ure. Dve lastni produkciji (Zimska in Zaključna) in vsi drugi nastopi niso obvezni.


Brezplačno lahko preizkusite vse programe in plačate samo tistega, v katerega se vpišete. Vpisujemo celo leto, zato nikoli ni prepozno, da nas poiščete, preizkusite in izberete! Naj se plesna dogodivščina začne tudi za vas!

Izberite najboljše!


Urnik 23/24 (vsi urniki):

KjeKdajOpombe
CELJE (Bežigrajska 7, Nasproti City centra nad Tripexom)
ČETRTEK
16.15 - 17.00
 
GOTOVLJE PRI ŽALCU (Gotovlje 76, 1 km iz Žalca)
TOREK
16.40 - 17.25Cena:Fotografije: